Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 12
Zväčšiť
REZERVOVANÝ Kompletne zrekonštruovaný a zariadený 1 izbový byt s pekným výhľadom blízko jazera Draždiak
Cena
119 990 €
3 242,97 € /㎡
Lokalita
Beňadická, Bratislava V
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
1-izbový byt
StavKompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha37
Poschodie4 / 12
PivnicaÁno
Dátum pridaniapred 12 dňami
Ponúkame na predaj príjemný 1 izbový byt na ulici Beňadickej ulici v Bratislave - mestská časť Petržalka. Nehnuteľnosť je vo výmere 37 m2 a nachádza sa na 4. poschodí z 12 poschodovom bytovom dome s dvoma výťahmi. K bytu prislúcha pivnica v suteréne domu. Byt je orientovaný na východnú stranu.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: boli vymenené všetky okná za plastové, bola urobená nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, zrekonštruovaná kúpeľňu s WC, nová kuchynská linka s novým obkladom, vstavaná skriňu v kuchyni (úložný priestor), vonkajšie sťahovacie rolety v obývačke. Výhodou sú aj nízke mesačné náklady na bývanie 130 EUR/2 osoby + elektrina.

Predáva sa kompletne zariadený (tak ako ho vidíte na fotkách).

Byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej je vstup do murovanej kúpeľne so sprchovým kútom spolu s WC, do samostatnej spálne/obývačky a taktiež aj do samostatnej kuchyne.

Bytový dom prešiel pred pár rokmi kompletnou rekonštrukciou (zateplenie, nové stúpačky, výťahy).

Je vhodný ako útulný nový domov pre jednotlivca, pár, prípadne aj ako investícia.

Parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu z oboch strán.

Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako aj výbornú dostupnosť do centra aj v rámci MHD. Dostupnosť sa ešte zlepší vďaka budovanej električkovej trati. Okolie ponúka možnosť pekných prechádzok, športovania, kúpania a rybárčenia. Hneď vedľa domu sa nachádza Chorvátske rameno, prírodné kúpalisko Veľký Draždiak a množstvo zelene.

Cena bytu je 119.990 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks