Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 1
Zväčšiť
Zrekonštruovaný 3 izbový byt s balkónom vo vyhľadávanej lokalite v tehlovom dome
Cena
250 000 €
3 623,18 € /㎡
Lokalita
Medzilaborecká, Bratislava II
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
3-izbový byt
StavČiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha69
Poschodie2 / 4
Balkón / loggiaÁno
PivnicaÁno
Dátum pridaniapred 2 rokmi
Ponúkame na predaj 3 izbový tehlový byt na Medzilaboreckej ulici v Bratislave - mestská časť Ružinov. Celková plocha bytu je 63m2 + balkón 2m2 a pivnica 4m2 spolu 69m2 a nachádza sa na 2. poschodí v 4 poschodovom tehlovom dome bez výťahu.

Byt má 3 miestnosti, pozostáva z vstupnej predsiene, samostatného WC, kuchyne, kúpeľne, obývacej miestnosti, z ktorej sa vstupuje do spálne, do detskej izby a na južne - orientovaný balkón. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou cca 9 rokov dozadu, pri ktorej bola zmenená dispozícia kuchyne a kúpeľne. Momentálne sa v kúpeľni nachádza rohová vaňa, umývadlo a práčka so sušičkou. V roku 2015 bola položená nová plávajúca podlaha zn. Egger, vymenené poškodené plechové radiátory za nové zn. Korado, a to v obývacej izbe a v spálni, v kuchyni a detskej izbe zostali liatinové radiátory. V roku 2017 bola nainštalovaná veľká vstavaná skriňa o rozmeroch 4x2,6m. Ďalšia rohová vstavaná skriňa je v najmenšej izbe. V lete 2021 boli vymenené všetky okná za plastové (2-komorové, profil Rehau, kovanie Maco), nainštalovaná smart klimatizácia zn. Samsung a osadené bezpečnostné dvere zn. Sherlock.

Samotná bytovka je tehlová, bez výťahu a pozostáva z 5 samostatných vchodov. V bytovke bola v roku 2009 dokončená rekonštrukcia, pri ktorej bola kompletne zrekonštruovaná strecha a vymenené všetky stúpacie rozvody - voda, plyn, kanalizácia. V roku 2015 boli vymenené vstupné brány ako aj schodiskové okná.

Ďalšou výhodou bytovky je nádvorie o rozlohe 1000m2, na ktorom je detské ihrisko, ktoré tento rok prešlo kompletnou rekonštrukciou. V blízkosti (1 minúta chôdze) sa nachádzajú 2 materské školy spolu so základnou školou. Asi 2 minúty sú malé potraviny, 8 minút Tesco express, 15 minút Lidl, v dostupnosti cca 12 minút vzdialený Štrkovec, 6 minút park Ostredky, 5 minút park Andreja Hlinku. Dostupnosť zastávky na električku 400 m (Tomášikova) , 300 m autobus (Maximiliána Hella).

Cena bytu je 250.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks