Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 10
Zmenšiť
Slnečný, priestranný 3 izbový byt s loggiou na začiatku Petržalky s pekným výhľadom
Cena
219 000 €
2 638,55 € /㎡
Lokalita
Blagoevova, Bratislava V
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
3-izbový byt
StavČiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha83
Poschodie12 / 12
Balkón / loggiaÁno
PivnicaÁno
Dátum pridaniapred 2 rokmi
Ponúkame na predaj slnečný a priestranný byt na Blagoevovej ulici v Bratislave - mestská časť Petržalka. Rozloha bytu je 74,90 m² plus loggia 5,26 m² a plus pivnica 3,26 m² spolu 83,42m2 a nachádza sa na 12. poschodí v 12 poschodovom panelovom dome s dvomi výťahmi. Pivnica sa nachádza priamo na poschodí. Byt je orientovaný na Východ a Západ.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: v celom byte sú plastové okná, zánovná kuchynská linka, staršia rekonštrukcia kúpeľne, podlahy linoleum na nich koberce, klimatizačná jednotka je v obývačke, spálni a detskej izbe , loggia je zasklená plastovými oknami , vonkajšími hliníkovými roletami ktoré sú v dvoch izbách na diaľkové ovládanie. Byt je kúpou voľný.

Bytový dom je zateplený s novou fasádou a novou strechou, s dvomi novými výťahmi, vymenenými stúpačkami, vchodové dvere na čip a v dome sú položené nové linolea.

Bytový dom je vo výbornej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou a dobrou dostupnosťou do centra mesta autom aj MHD a rýchle napojenie na diaľničný obchvat.

Cena bytu je 219.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks