Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 6
Zväčšiť
Zariadený 1 izbový byt v NOVOSTAVBE Tehelné pole s balkónom a krásnym výhľadom
Cena
210 000 €
5 675,67 € /㎡
Lokalita
Bajkalská, Bratislava III
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
1-izbový byt
StavNovostavba
Podlahová plocha37
Poschodie15 / 24
Balkón / loggiaÁno
Dátum pridaniapred 6 mesiacmi
Ponúkame na predaj 1 izbový byt s balkónom v Rezidenčný projekt Tehelné pole skolaudovanom 2020 na Bajkalskej ulici v Bratislave - mestská časť Nové Mesto. Rozloha bytu je 37,5 m2 vrátane balkónu cca 2 m2 a nachádza sa na 15. poschodí v 24 poschodovom centrálnom bloku C.

Dispozícia bytu: vstupná chodba s rolldorom, kúpeľňa spojená s WC, obývacia izba spojená s kuchynským kútom a výstupom na balkón.

K bytu je možnosť dlhodobého prenájmu parkovacie miesto v garáži.

Byt sa predáva so zariadením. Stačí sa len nasťahovať. Z bytu je krásny výhľad na Karpaty.

Je vhodný ako investícia alebo na okamžité bývanie.

Rezidenčný projekt Tehelné pole poskytuje komfortné bývanie, kompletnú občiansku vybavenosť, obchody, školy, škôlky, MHD, obchodné centrum VIVO, park JAMA, NTC Aréna, kúpalisko, reštaurácie, kaviarne a fitness centrum priamo v komplexe. Pre športové vyžitie je sa v tesnej blízkosti areál športov Kuchajda. Rezidenčný projekt je súčasťou Národného futbalového štadióna.

Vyhľadávaná lokalita s výbornou dostupnosťou do centra a ostatných častí. Dobrá dostupnosťou na diaľnicu D1. V blízkosti zástavka MHD(električky aj autobusu).

Cena bytu je 210.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks