Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 14
Zväčšiť
Rodinný dom - NOVOSTAVBA
Cena
280 000 €
466,66 € /㎡
Lokalita
Miloslavov
Senec, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Domy a Vily
StavNovostavba
Plocha pozemku600
Dátum pridaniapred 5 mesiacmi
Ponúkame na predaj 4 izbový rožný rodinný dom v štádiu holodomu - NOVOSTAVBA v Miloslavove, okres Senec. Dom bol skolaudovaný 2022.

Plocha pozemku 6 árov.
Zastavaná plocha ...
Úžitková plocha ...

Dom je postavený z tehly a je zateplený polystyrénom ...cm, má rovnú strechu ...., podlahové elektrické kúrenie vodou, dom je pripojený na obecný vodovod, ohrev vody elektrickým kotlom, odpad - kanalizácia.

Pozemok je rovinatý stavbársky oplotený, na pozemku sú vydláždené dve parkovacie miesta, možnosť parkovať aj pred a veľa domu.

V dome sú plastové okná, predpríprava na krb, ostatné si viete dokončiť podľa vlastných predstáv.

Dispozícia domu: obývačka s kuchyňou,...


Miloslavov je 20 km juhovýchodne od Bratislavy. Skladá sa z dvoch miestnych častí – Alžbetin Dvor a Miloslavov, ktoré sú od seba vzdialené zhruba 2 km. S hlavným mestom Bratislava má vlakové a autobusové spojenie. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: základná škola, materská škola, nákupné centrum, Billa, Lekáreň, kaviareň, drogéria, praktický lekár, kvetinárstvo, reštaurácia, futbalové ihrisko, kostol, zmrzlina, relaxačné centrum,...


Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks