Typ ponuky
Druh nehnuteľnosti
Lokalita

1 / 18
Zväčšiť
Zrekonštruovaný 4 izbový byt s loggiou v tichej lokalite s krásnym výhľadom na dedinu a dvor
Cena
200 000 €
2 564,10 € /㎡
Lokalita
Hronská, Bratislava II
Bratislava, Bratislavský kraj
Typ ponukyPredaj
Druh
Byty
4-izbový byt
StavKompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha78
Poschodie5 / 8
Balkón / loggiaÁno
PivnicaÁno
Dátum pridaniapred 4 dňami
Ponúkame na predaj 4 izbový byt so zasklenou loggiou na Hronská ulici v Bratislave v mestskej časti Podunajské Biskupice. Rozloha bytu je 78m2 a nachádza sa na 5. poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica.

Byt má plastové okná, prerobenú kúpeľňu so sprchovým kútom, samostatné prerobené WC, vymenenú kuchynskú linku, nové interiérové dvere, plávajúce podlahy, dlažbu, nové vchodové dvere, rolldor na chodbe.

Dispozícia bytu: veľká vstupná chodba z ktorej sa vchádza do dvoch samostatných izieb, do kúpeľne, WC, technickej miestnosti (pračka, sušička) a do obývačky. Z obývačky je vstup do samostatnej kuchyne a do spálne s loggiou.

Bytový dom je zateplený s novým výťahom.

Tichá lokalita, slušní susedia, krásny výhľad do dediny a do dvora, veľa zelene, v pešej dostupnosti ZŠ, škôlka,gymnázium,obchody,20min priamy spoj do centra.

Cena bytu je 200.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK
Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301


Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Máte záujem o túto nehnuteľnosť?
Copyright Ⓒ 2024 Metropolitan Real s.r.o. - realitná kancelária Bratislava
No running tasks